Behoplus Tandtechnisch labo

Tandtechnicus

Iedereen weet dat men bij de tandarts terecht kan voor het plaatsen van kronen, bruggen en protheses in geval van oneffenheden of defecten aan het gebit. Wanneer dit geplaatst wordt door de tandarts is er echter al heel wat precisiewerk aan voorafgegaan. Dat gebeurt door tandtechnici en assistent tandtechnici in een tandtechnisch labo. De tandarts moet een afdruk en instructies van hoge kwaliteit bezorgen aan de tandtechnicus waarna deze zijn werk kan uitvoeren.

Behoplus is zo een tandtechnisch labo en vervaardigt reeds meer dan 30 jaar alle soorten prothesen, kroon- en brugwerk, implantaatwerken enz. in opdracht van verscheidene tandartsen, kaakchirurgen of orthodontisten. Hier worden tandvervangende producten gemaakt in opdracht van de tandarts. Gebitsprotheses, partiŽle protheses, kroon- en brugwerk inclusief porseleintechniek en orthodontische werkstukken komen dus allemaal uit een labo zoals Behoplus.

In dit labo worden verscheiden technieken gebruikt zoals modelleren, slijpen, frezen van porselein, kunststof, gips, hars of metaal. Daarvan maakt men o.a. vensterkronen, solitaire kronen, etsbruggen, metaalkeramiek bruggen of implantaten.

Sitemap   Disclaimer   Webdesign by Ellaweb